Kilimanjaro Trekking - Marangu ruten

 • Rejsemål
  Tanzania
 • Afrejsested
  Kilimanjaro International
 • Pris
  fra kr. 14.700
 • Varighed
  8 dage
 • Afrejse fra
  09-04-2013
 • Afrejse til
  21-12-2015
Marangu ruten
Dagsprogram
Priser og datoer
Marangu ruten - populært kaldet for Coca Cola ruten - er den mest komfortable og mest benyttede trekkingrute på Mount Kilimanjaro. Det er også den mest direkte rute op til toppen - og den eneste af ruterne, med overnatning i hytter. Opstigningen foregår i et roligt tempo og alle kan i princippet følge med, uden de store forberedelser.

Rejsen
Vandretur gennem frodig regnskov og hedelandskab op til den golde top af Mount Kenya. Mount Kenya er verdens højeste fritstående bjerg!

Dette trek vil give dig unikke naturoplevelser og en mulighed for at bestige et bjerg, selvom du ikke er rendyrket bjergbestiger.

Det er en komfortabel tur med overnatning på lodges og camps, og hvor de fleste kan følge med. Undervejs er der mulighed for at udfordre dig selv lidt mere med opstigninger af forskellig længde.

Læs mere under dagsprogram

Dagsprogram


Dag 1 - Ankomst til Kilimanjaro Safari Lodge
Lodgen ligger ved foden af verdens højeste fritstående bjerg - en fantastisk udsigt til næste uges spændende udfordring. Velkomstmøde og gennemgang af trekkingudstyr.

Dag 2 - Mandara Hut (2700m), ca. 4 timers vandring
Kørsel til Mandara Gate, indgangen til Kilimanjaro National Park (1800m). Dagens 11 km vandring går først gennem smuk og frodig regnskov. Her kan du opleve et eksotisk fugleliv og flotte colobusaber.

Dag 3 - Horombo Hut (3700m), ca. 5 timers vandring
Efter regnskoven vandrer vi i hedelandskab op til Horombo Hut. Der er mulighed for at vælge mellem flere opstigninger af forskellig længde.

Dag 4 - Horombo Hut - afklimatisering
Dagen i dag bruges til akklimatisering og tilvænning til højderne. Udflugt til området The Saddle, der ligger mellem bjergtoppene Kibo og Mawenzi, og mest af alt minder om et månelandskab.

Dag 5 - Kibo Hut (4730), ca. 7 timers vandring
Opstigning til Kilimanjaros højest beliggende lejr, Kibo Hut. Landskabet bliver endnu mere goldt og temperaturen begynder at falde. Resten af dagen bruges til hvil og forberedelse til rejsens højdepunkt - opstigningen til toppen.

Dag 6 - Rejsens højdepunkt, Uhuru Peak (5895m)
I dag skal vi opleve rejsens højdepunkt - at nå til tops på Mount Kilimanjaro (ca. 7-8 timer). Vi starter allerede ved midnatstid og i pandelygternes skær vandrer vi mod toppen. Første mål er Gilmans Point på kraterkanten - vi har nu nået Kilimanjaros næsthøjeste punkt. Dette er turens hårdeste opstigning, men nu er der kun ca. 1 time til toppen, som er alle anstrengelserne værd! Her er utrolig smukt og denne solopgang kan ikke sammenlignes med noget andet. Nedstigningen begynder tilbage til Horombo Hut (ca. 4 timer), hvor der venter en god nats søvn.

Dag 7 - Retur til Kilimanjaro Safari Lodge, ca. 4 timers vandring
Fra Horombo Hut er der nedstigning gennem regnskoven til Mandara Gate, udgangen ved Kilimanjaro National Park. Transfer tilbage til Kilimanjaro Safari Lodge, hvor et dejligt varmt (og tiltrængt) bad venter!

Dag 8 - Hjemrejse eller videre på flere eventyr
Hjemrejse fra Kilimanjaro Airport eller mulighed for at forlænge din rejse. Badeferie på Mombasakysten, Zanzibar eller videre på Safari.


Se billeder fra Marangu ruten her >>

Priser & afrejsedatoer

Pris pr. person v/2 personer i telt kr. 14.700,-

Afrejse dagligt i perioden 9. april 2013 - 21. december 2013.

Følgende er inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide/bærere
 • Trekking på Mount Kilimanjaro og transport jf. program
 • 2 nætter (morgenmad) på Kilimanjaro Safari Lodge
 • Alle overnatninger (helpension) under trekket


Obs!

 • Flybillet fra Danmark kan købes gennem Escape Travel
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring kan købes gennem Escape Travel
 • Visum til Tanzania tilkommer
 • Forlæng din rejse med badeferie på MombasakystenZanzibar eller rejs videre på safari
   


Betingelser
Læs vores betingelser

Bemærk: Der pålægges 1,25% i gebyr ved betaling med kreditkort (Dankort/VISA-Dankort pålægges ikke gebyr).

Vi gør opmærksom på, at alle priser er vejledende og med forbehold for trykfejl, udsolgte afgange, prisændringer samt programændringer, der ligger uden for Escape Travels kontrol.