Krydstogt fra København

Krydstogt fra København til masser af destinationer

Du kan komme på et krydstogt fra København op langs Norges kyst og ind i de smukke fjorde eller helt op til Nordkap. Sydpå sejler vi med krydstogt fra København til et væld af destinationer i Sydeuropa og Middelhavet, mens turene mod øst byder på spændende byer i Baltikum og den svenske skærgård. Mod vest kan du komme til De Britiske Øer eller over Atlanten til Caribien og Nordamerika.

Se krydstogter til og fra København >>

Krydstogt fra København til Norge og Nordkap
Vil du have en stor naturoplevelse, skal du prøve et af vores smukke krydstogter op langs Norges kyst og ind i landets betagende fjorde. Du kan også vælge et krydstogt, som tager dig hele vejen fra København til Nordkap, hvor kun Svalbard skiller dig fra Nordpolen.

Tag på baltisk krydstogt fra København til bl.a. Skt. Petersborg og Stockholm
Et krydstogt fra København til Baltikum byder på kulturelle oplevelser i bl.a. Skt. Petersborg og Tallinn, hvor du finder adskillige bygninger fra UNESCOs Verdensarvsliste. Stockholm ligger smukt placeret ved den svenske skærgårdskyst og byder på en masse seværdigheder.

På krydstogt fra København til Middelhavet – eller over Atlanten
Hos Escape Travel kan vi tilbyde et meget stort udvalg af krydstogter til Middelhavet. Her kan du sejle til charmerende byer i lande som Spanien, Italien, Marokko og Grækenland. Hvert år har vi mange cruises fra København til Middelhavet.

På de transatlantiske cruises sejler vi fra København til Caribien og Nordamerika – en stor oplevelse, når du har 2-3 uger til et krydstogt.
 

Gode krydstogt tilbud lige nu >>

Parkering af din bil, når du sejler fra København >>