Krydstogt fra København

Sejl på krydstogt til og fra København til masser af destinationer – nemt og bekvemt! Du kan komme til Norge, Baltikum, Middelhavet eller over Atlanten.

Krydstogt fra København til masser af destinationer

Du kan komme på et krydstogt fra København op langs Norges kyst og ind i de smukke fjorde eller helt op til Nordkap. Sydpå sejler vi med krydstogt fra København til et væld af destinationer i Sydeuropa og Middelhavet, mens turene mod øst byder på spændende byer i Baltikum og den svenske skærgård. Mod vest kan du komme til De Britiske Øer eller over Atlanten til Caribien og Nordamerika.

Vil du have en stor naturoplevelse, skal du prøve et af vores smukke krydstogter op langs Norges kyst og ind i landets betagende fjorde. Du kan også vælge et krydstogt, som tager dig hele vejen fra København til Nordkap, hvor kun Svalbard skiller dig fra Nordpolen.

Du kan også tage på et baltisk krydstogt fra København til bl.a. Skt. Petersborg og Stockholm. Et krydstogt fra København til Baltikum byder på kulturelle oplevelser i bl.a. Skt. Petersborg og Tallinn, hvor du finder adskillige bygninger fra UNESCOs Verdensarvsliste. Stockholm ligger smukt placeret ved den svenske skærgårdskyst og byder på en masse seværdigheder.

Hos Escape Travel kan vi tilbyde et meget stort udvalg af krydstogter til Middelhavet. Her kan du sejle til charmerende byer i lande som Spanien, Italien, Marokko og Grækenland. Hvert år har vi mange krydstogter fra København til Middelhavet.

På de transatlantiske krydstogter sejler vi fra København til Caribien og Nordamerika – en stor oplevelse, når du har 2-3 uger til et krydstogt.

Costa Cruises i Geirangerfjorden Norge
Kanalerne i København
Costa Fortuna
Udvalgte Krydstogt fra København