Destinationer

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Hos Escape Travel har vi mange års erfaring i at udvælge de bedste hoteller og ferieboliger på feriesteder over hele verden, og herunder kan du læse om nogle af de mest populære destinationer og klikke dig videre til vores rejsesider:

Italien

Danskernes favorit, når det kommer til kør-selv ferie om sommeren. En rejse til Italien er for mange en tradition, som involverer besøg ved de store søer, eller måske Venedigs lido. Er man mere til den kulturelle del af Italien, går man aldrig galt med en rejse til Rom eller Firenze, mens Toscana bare byder på lidt af hvert af alt det bedste i livet: Mad, vin, smukke landskaber, hyggelige byer og vilde udsigter. Vi har rejser til de fleste rejsemål i Italien og du kan vælge imellem mere end 2000 hoteller, ferieboliger og villaer i programmet.

Læs mere om rejser til rejsemål i Italien

Spanien

Europas store turistmagnet, som lokker med varme strande, pulserende storbyer, smukke landskaber og lækker mad. Udvalget af feriedestinationer i Spanien er utroligt alsidigt, og vi behøver nærmest ikke at nævne hverken Barcelona, Mallorca, Tenerife eller Costa del Sol for at få sat ferietankerne i gang.

Se mere om rejser til Spanien

Portugal

I dejlige Portugal får dit feriebudget vinger. I det kontinentale Europas sydvestligste hjørne ligger dette skønne ferieland, som byder på charmerende storbyer som Lissabon og Porto, smukke kyststrækninger og strande på Algarvekysten, imponerende landskaber langs Duorofloden og unikke øer som Madeira og Azorerne. Hos Escapeaway og Hideaways Rejser finder du danmarks største udvalg af rejsemål i Portugal.

Se mere om rejser til destinationer i Portugal

Kroatien

Hvis du ikke allerede har genopdaget denne glemte ferieperle, så er det bare om at komme i gang. Langs Adriaterhavets bugtede og forrevne kyst findes feriesteder og byer med en charme og beliggenhed, som man skal lede længe efter at finde andre steder. Kroatiens feriesteder er nænsomt genopbygget og klar til at tage imod feriegæster, som ønsker sig sol, strand, hav, gæstfrihed og gode priser.

Find din rejse til Kroatien

Frankrig

Et klassisk ferieland med endnu mere klassiske destinationer, fra monumentale Paris over charmerende Nice til høje Alper og brede floder, historiske slagmarker og legendarisk asfalt. Det kan ikke undre, at mange danskere over tid er blevet ‘Frankofile’ og vender tilbage år efter år for at nyde det gode klima, utrolige vine og et fantastisk køkken.

Læs mere om rejser til Frankrig

Oversøiske rejsemål

Er du på jagt efter noget helt nyt og eksotisk, så prøv en rejse til en destination udenfor Europa. Flyv med rutefly til fjerne rejsemål og bo på udvalgte hoteller med gode anmeldelser.

Se mere om rejser til Bali
Se mere om rejser til Thailand
Se mere om rejser til USA

Billeje

Når du flyver med rutefly til et spændende rejsemål, er det ofte en god idé at leje en bil. En lejebil giver dig bevægelsesfrihed og mulighed for at indtage rejsemålet i dit eget tempo, besøge fjerne strande, udforske høje bjergpas eller køre på udflugt til skjulte ruiner. Du kan leje bil på alle rejsemål og i alle lufthavne.

Se mere om billeje her