Om Escape Travel

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Hvem er Escape Travel?

Escape Travel er et rejsebureau i Braganza-koncernen der er ejet af Per Braathens. Foruden Escape Travel der sælger rejser i Norge, Sverige og Danmark, indgår bl.a. også Ticket som er nordens største rejsebureau for individuelle rejser, flyselskabet Bra der primært sælger rejser til indenrigsflyvning i Sverige, Dyreparken i Norge, Cruise.no der er specialister i krydstogtrejser, og Eurotravel Sportrejser, der sælger rejser til sportsbegivenheder og primært til lande som Tyskland, England, Spanien, Portugal og Italien.

Escape Travel omsætter årligt for mere end 500 millioner DKK, og har naturligvis stille rejsegaranti så du som gæst har fuld tryghed når du rejser med os. I Danmark er vi desuden medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har tegnet udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring der dækker alle gæster der rejser med os. Hovedkontoret for Escape Travel ligger i Oslo, og vi har desuden kontor i Stockholm, Gøteborg, København og Ravensburg i Tyskland.

I Danmark kan du rejse på ferie med følgende rejsebureauer

  • Escapeaway – Kvalitetsrejser med de bedst anmeldte hoteller
  • Solfaktor – Billige pakkerejser til populære destinationer i hele verdenEt udvalg af Braganzas søsterselskaber

Kristiansand Dyrepark

Siden sin begyndelse i 1966 har Dyreparken Kristiansand (Kristiansand Zoo og forlystelsespark) udviklet sig til den største og største fritidspark i Norge.

Ticket Leisure Travel

Med 71 butikker og en stærk online tilstedeværelse er Ticket det førende nordiske rejsebureau. Siden 2015 også med tilstedeværelse i Tyskland.

Wayday

Wayday er en udbyder af landarrangementer til rejsebureauer, der sælger grupperejser.

Helt forenklet: Skræddersyede grupperejser.