Velkommen hos Escape Travel – Rejser til hele verden

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Om kort tid kan du finde spændende rejser til både nære og fjerne destinationer, som er håndplukket og nøje udvalgt, af nogle af branchens mest erfarne rejseeksperter. Vælg blandt rejsemål, som pirrer din interesse, hvad enten du er til klassiske destinationer som Rom og Paris, eller vil udforske de store vidder på tværs af USA.

Når man rejser ud på eventyr får man mulighed for at opleve fremmede kulturer, smukke byer, ikoniske bygningsværker og et klima, som indbyder til udeliv og oplevelser. Rejse med dem, du holder af, eller med dig selv – med fly, bil, bus eller tog – hvert minut på ferien har potentialet til at blive en del af din historie.

Med Escape Travel kan du rejse som du vil, vi tilbyder pakkerejser inkl. flyrejse, hotelophold og transfer tur/retur fra lufthavnen eller en lejebil. Du kan også vælge blot at bestille dit hotel hvis du selv vil arrangere din rejse. Bestil et skræddersyet tilbud på din rejse eller book rejsen online, læs mere om udvalgte rejsemål herunder.

Hvem er Escape Travel

Escape Travel er et rejsebureau i Braganza koncernen der er ejet af Per Braathens. Foruden Escape Travel der sælger rejser i Norge, Sverige og Danmark, indgår bla. også Ticket som er nordens største rejsebureau for individuelle rejser, flyselskabet Bra der primært sælger rejser til indenrigsflyvning i Sverige, Dyreparken i Norge, Cruise.no der er specialister i krydstogtrejser, og Eurotravel Sportrejser, der sælger rejser til sportsbegivenheder og primært til lande som Tyskland, England, Spanien, Portugal og Italien. Escape Travel omsætter for mere end 500 millioner DKK, og har naturligvis stille rejsegaranti så du som gæst har fuld tryghed når du rejser med os. Hovedkontoret ligger i Oslo, og vi har desuden kontor i Stockholm, Gøteborg, København og i Ravensburg i Tyskland.

Kontakt i Danmark
Escape Travel
Åbenrå 5, 4. sal
1154 København K
Danmark
email: info@escapetravel.dk

Bestil din rejse online på Escapeaway

Escapeaway er vores nye onlinerejsebureau hvor du kan bestille din rejse til de billigste priser online 24 timer i døgnet. Vælg selv fra hvilken lufthavn du vil rejse og i hvor mange dage. Vi søger altid den billigst pris på din rejse hos alle flyselskaber og hoteller og du kan vælge at booke din rejse som en samlet pakkerejse med fly, hotel og lejebil eller transfer, eller selv står for at arrangere rejsen og blot bestille dit hotel online.

Bestil din rejse online hos Escapeaway