Italien

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Rejser til Italien

Italien har i årevis været rangeret helt i top blandt danskernes mest populære ferierejsemål, og det forstår man godt. Kort rejsetid, solgaranti, strande, fortidsminder, storbyer og smuk natur fra høje bjerge til lave dale – alt falder bare på plads i Italien. Med vores tre brands Hideaways, Escapeaway og In-Italia tilbyder vi vel nok det største program af rejser til Italien i Skandinavien. Du kan vælge blandt et stort udvalgt af håndplukkede ferieboliger, hoteller og villaer og du bestemmer selv om du vil booke en pakkerejse inkl. fly eller blot dit ophold.

Alle kender Italien. Støvlelandet mod syd har så meget at byde på, at selv et helt rejseliv ikke ville kunne dække det hele. Italienerne har givet os både pizza, pasta og gelato – og romerne har givet os imponerende byggerier, som vi stadig kan måbe over den dag i dag. Og som om det ikke er nok, så er der også de store søer, de ‘caribiske’ strande, de tårnhøje bjerge og de overdådige kyststrækninger. Hvert år kører mange danskere i egen bil til populære destinationer i Norditalien, som fx. Gardasøen, Lidoen, Dolomitterne og endda til Toscana, men det er også muligt at flyve billigt til sydligere favoritter, som fx. Rom, Amalfikysten, Napoli, Sicilien og Sardinien. Og selvom det faktisk er unfair kun at udpege en lille håndfuld destinationer i Italien, så har vi gjort det her:

Toscana

De kalder det ‘Italiens hjerte’ og det er ikke helt tilfældigt, for udover den åbenlyse, geografiske placering, så rummer Toscana også en stor del af det bedste ved Italien. Her møder man bl.a. den ikoniske storby Firenze, skæve eksistenser i Pisa, kulturbyerne Lucca og Siena, og dertil et smukt og imødekommende landskab med bølgende bakker, smukke marker og dejlige strande.

Rom

Man siger at alle veje fører hertil, og det er ganske vist, at hvis man er til storbyferie, så er Rom et ‘must’ på listen over byer, som bare skal opleves. Her står seværdighederne i kø, og iført passende fodtøj kan man spadsere sig fra den ene verdenskendte attraktion til den anden. Vi kan jo starte med at nævne Colosseum, Vatikanet, Peterspladsen, Forum Romanum…

Amalfikysten

Ofte omtalt som Europas smukkeste kyststrækning, og med en magisk tiltrækningskraft på rejsende fra nær og fjern, ligger Amalfikysten og byder velkommen syd for millionbyen Napoli. En kyststrækning med lige dele dramatik, ynde, kultur og natur, hvor man kan indtage charmerende småbyer efter behag, mens man nyder en kold rosé på den lokale piazza.

Gardasøen

I Norditalien finder man en af de helt store kør selv-favoritter i Gardasøen, som rummer populære destinationer som Garda, Lazise, Limone, Riva og Sirmione. Omkring søen findes et mikroklima som passer godt til danske ferierejsende, som nyder adgangen til både ferskvand, høje bjerge og ikke mindst de mange flotte udsigter, som lurer om hvert et hjørne.

Bestil rejsen til Italien online hos Escapeaway

Hos Escapeaway kan du bestille en rejse til Italien, enten som ‘hotel-only’ (uden transport), eller som en pakkerejse, hvor vores udvalgte hoteller med gode anmeldelser, kombineres med flybilletter med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Der flyves til alle større lufthavne i Italien, herunder Pisa, Bergamo, Milano, Rom, Catania og mange flere.

>> Book en billig rejse til Italien

Hideaways i Italien – udvalgte hoteller med stil og charme

Vores bedste, mest charmerende og unikke hoteller har fået betegnelsen “Hideaways”. Et hideaway er et hotel i en særlig kategori, hvor opholdet bliver en del af oplevelsen, og hvor der er kælet for detaljen. Her er anmeldelserne helt i top – sammen med kvaliteten og stilen.

>> Se alle gemmesteder i Italien her

In-Italia, specialisten til dig som skal på ferie til Italien

De fleste kender In-Italia som specialisten med det største program af rejser til støvlelandet. I mere end 20 år har vi rejst landet tyndt og fundet flere tusinde hoteller ferielejligheder og villaer. Har du brug for et god råd til valg af rejsemål eller type af indkvartering så er vi altid klar til at hjælpe dig med at planlægge din ferie til Italien.

Læs mere om ferie i Italien