Frankrig

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Rejser til Frankrig

Franskmændenes selvopfattelse er nærmest sagnomspunden, men lad os da også bare erkende, at de har noget at have den i. Frankrig er et helt særligt ferieland, og her har vi at gøre med en destination, som er så spændende, at det har lagt navn til en tilstand. Er du frankofil?

Fra byernes by Paris, over Bretagnes vindblæste klipper og Normandiets historiske slagmarker, til rivieraens smukke kystlinje. Landet som er så betagende, at det kan besøges igen og igen, og hvor livet bør nydes langsomt, mens man glædes over mad og vin i verdensklasse.

Frankrig byder på en række spændende områder, som hver har sine karakteristika. I det nordlige Frankrig mærker man historiens vingesus ved mindesmærker fra to verdenskrige, som har været med til at præge landskabet. I syd finder man de store bjergkæder Alperne, Pyrenæerne og Massif Centrale, og spændende storbyer som Marseille, Nice, Montpellier og Toulouse. Frankrig har også sit eget cykelløb, som millioner af seere hver sommer følger på TV.

Paris

Der findes en lille række af ikoniske storbyer, hvor seværdighederne bare står i kø, og Paris er en af dem. Som om det ikke er nok med Eiffeltårnet, Triumfbuen, Sacre Coeur og Notre Dame, så byder Paris også på verdensklasse museer som Louvre og et af verdens smukkeste slotte i Versailles. Er børnene med, så lokker Disneyland med fantasi og underholdning.

Provence

Vi kalder det Provence, men faktisk er det fulde navn for den geografiske region Provence-Alpes-Côte d’Azur, hvoraf det historiske område Provence udgør en del. Og sikke et område! Den klassiske kyststrækning med Marseille, Nice, Cannes, Saint-Tropez og Monaco, suppleres af smukke indlandsoplevelser i Avignon, Verdonkløften, på Mont Ventoux eller når du ser de mange slotte og borge som knejser over frodige dale.

Alsace

Frankrigs østligste region har gennem årtier været et yndet rejsemål for danskere. Det er inden for bekvem køreafstand fra Danmark, og giver dig interessante byer som Mulhouse og Strasbourg, naturoplevelser langs Rhinen og historiske oplevelser i det gamle grænseland mellem Tyskland og Frankrig. Bjergene her er smukke og imødekommende, men knap så høje som i de store bjergkæder mod syd. Er du på cykel i Alsace, skal du dog være forberedt på procenter.

Korsika

Frankrigs største ø ligger ude i Middelhavet og kindkysser med Sardinien, men er alligevel så ganske anderledes. Korsika består stort set udelukkende af bjerge, og her er det svært at finde lige vejstrækninger. En lejebil er altafgørende her, så du kan indtage dette fantastiske landskab i dit eget tempo, med mindre du da har egen bil med via Genova eller Nice.

Billige rejser til Frankrig med Escapeaway

Hos Escapeaway kan du altid booke vores udvalgte hoteller i Frankrig alene, hvis du ønsker at køre selv, eller du kan få hotel, flybillet og lejebil i en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti.

Rejs fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs, til alle større lufthavne i Frankrig, herunder Paris, Nice, Marseille og mange flere.

>> Bestil din billige rejse til Frankrig her

Hideaways i Frankrig – udvalgte hoteller med stil og charme

Vores bedste, mest charmerende og unikke hoteller har fået betegnelsen “Hideaways”. Et hideaway er et hotel i en særlig kategori, hvor opholdet bliver en del af oplevelsen, og hvor der er kælet for detaljen. Her er anmeldelserne helt i top – sammen med kvaliteten og stilen.

>> Se alle Hideaways i Frankrig her