Kroatien

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Rejser til Kroatien

Har du prøvet Kroatien? Ellers er det på høje tid. Den fine kyststrækning langs Adriaterhavet, de smukke strande, charmerende byer og imødekommende indbyggere. Alt er bare godt i Kroatien.

Er du vant til at holde ferie i Sydeuropa, og har du endnu til gode at opleve Kroatien, så vil du få en aha-oplevelse her. Før krig, ødelæggelse og splittelse fra området en populær feriedestination i det daværende Jugoslavien, og når man ankommer her, forstår man godt hvorfor. Her er uendeligt smukt, afslappet, stilfuldt, og ja, så gør det jo ikke noget, at priserne (stadig) er lave, sammenlignet med andre ferielande.

Hovedstaden Zagreb er kendt af navn af de fleste, men Kroatiens virkelige skønhed findes ved vandet, og særligt omkring de to kystbyer Split og Dubrovnik – og den magiske strækning der imellem. Og så er der en lang række spændende øer at besøge, hvis man har mod på en lille sejltur i den kroatiske skærgård. En rejse til Kroatien kommer I aldrig til at glemme.

Istrien

Mod nord finder vi halvøen Istrien, som i årtier har været en populær turistdestination, men som stadig har en uimodståelig, original og autentisk charme. Det varme klima, smukke bugter og klippefyldte kyster gør dette til en favorit hos Hideaways, og i den lokale ‘storby’ Pula kan man opleve romerske ruiner, indtage lækker Middelhavsmad og shoppe til få penge.

Kvarner-bugten

Øst for den istriske halvø finder vi Kvarner-bugten, som er kendt for sine mange ubeboede øer, charmefyldte, gamle kystbyer, turkisblå vand, legesyge delfiner og frodige landskaber. Her har vi fundet nogle af de bedste, mest personlige og karakterfulde hoteller, hvor der bliver kælet for stemningen, kvaliteten, detaljerne – og ikke mindst for dig som feriegæst.

Sydlige Dalmatien

Den kroatiske Adriaterhavs-kyst har et særligt ry for at blande traditioner fra Middelhavsområdet med det mere moderne, men ingen steder er denne gode blanding så tydelig som på øerne og kyststrækningen i det sydlige Dalmatien. Her finder man foruden de smukke rammer i naturen, også en række moderne boutique-hoteller og et godt udvalg af restauranter, hvor man holder et tidstypisk fokus på kvalitet og gastronomiske oplevelser.

Nordlige Dalmatien

Dalmatien ligger længst mod syd i Kroatien, på den smalle del mellem Bosnien og Adriaterhavet, og med hovedbyen Zadar og en række skønne øer i sigte ud for kysten, er Det Nordlige Dalmatien et spændende rejsemål, som byder på lige dele tradition, kultur, oplevelser og afslapning.

Billige rejser til Kroatien med Escapeaway

Hos Escapeaway kan du booke en billig rejse til Kroatien, hvor du selv sammensætter rejsen med valgfri rejsedato og rejselængde. Vores smarte søgemaskine gennemsøger nettet efter de billigste flybilletter med rutefly, og når du kombinerer fly med et af vores udvalgte hoteller i Kroatien med gode anmeldelser, sætter vi det sammen til en pakkerejse, hvor du er sikret af rejsegaranti og loven om pakkerejser. Der er mulighed for afrejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs, til større lufthavne i Kroatien, fx. Zadar, Dubrovnik, Split m.fl.

>> Oplev Kroatien på en billig rejse med Escapeaway

Hideaways i Kroatien – udvalgte hoteller med stil og charme

Vores bedste, mest charmerende og unikke hoteller har fået betegnelsen “Hideaways”. Et hideaway er et hotel i en særlig kategori, hvor opholdet bliver en del af oplevelsen, og hvor der er kælet for detaljen. Her er anmeldelserne helt i top – sammen med kvaliteten og stilen.

>> Håndplukkede hoteller i Kroatien