Portugal

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Rejser til Portugal

Portugal er et elsket ferieland pga. det milde klima, den smukke natur, det venlige folk og de lave priser. Her er der mulighed for at rejse på ferie året rundt og nyde den ene perle efter den anden.

Som det europæiske fastlands yderste bastion mod Atlanterhavet ligger smukke Portugal og byder sig til med 1.800 km betagende kystlinje. Her finder du både pulserende storbyer, søvnige fiskerlandsbyer, høje klinter og brede sandstrande – ofte gemt i en lille bugt, som kun kan tilgås med skib direkte til stranden.

I det indre Portugal finder man også populære rejsemål som fx. Douro-dalen med omfattende vinproduktion, befæstede bakketopsbyer, spændende bjergområder og fremragende naturparker. I vinterhalvåret er Portugal en populær destination for både kulturferie og golfrejser, pga. det behagelige klima.

Søger du en pakkerejse vil jeg anbefale dig at kigge forbi Escapeaway, her finder du billige rejser til de mest populærere rejsemål i Portugal. Ønsker du at bo på et mindre charmerende hotel i din ferie, ja så er et hideaway nok lige noget for dig.

Rejsemål i Portugal

Der findes mange dejlige rejsemål i Portugal som du kan besøge året rundt da landet har et dejligt mildt klima. Uanset om du vil på storbyferie, vandreferie, en kulturrejse, eller på en badeferie ved en af de mange skønne strande i landet så er jeg sikker på du finder det i Portugal. Jeg har her udvalgt et par af de destinationer som flest rejser til.

Lissabon

Landets hovedstad ved udmundingen af Tajo-floden i Atlanterhavet. Berømt for sine gule sporvogne, som hjælper de lokale – og besøgende – med at bestige de stejle gader i den centrale by. Lissabons storhed er bygget på rigdomme fra Portugals mange besiddelser rundt i verden fra dengang, man var en førende søfartsnation.

Algarvekysten

Algarve er navnet på Portugals sydligste region, men det er primært kysten, som strækker sig fra den spanske grænse i øst, rundt om Cabo de São Vicente og op til Odeceixe, der har gjort Algarve berømt og til et favoritrejsemål for mange danskere. Her er rart at være året rundt – også i højsommeren – og havet er aldrig langt væk.

Madeira

850 km sydvest for Portugals fastland finder man den lille ø-perle Madeira, som består af 90% bjerge, som rager helt op i 1.900 meters højde. Atlanterhavet styrer klimaet, som året rundt er behageligt, og her er det oplagt at vandre, opleve den lille storby Funchal, eller besøge en af de 5 naturparker på øen. Når du rejser til Madeira får du både strand, by, bjerge, natur og god mad.

Azorerne

En anden populær øgruppe er Azorerne, som ligger ca. 1.400km vest for Lissabon og har haft stor, historisk betydning for Portugal – og resten af Europa – som mellemstation for krydsning af atlanten. I dag er det kun fritidssejlere som har det behov, men hovedøen São Miguel og især hovedbyen Ponta Delgada er nu populære helårsdestinationer for rejsende fra Skandinavien, som nyder det gode klima og den spændende natur.

Hvordan vil du rejse?

Vi der arbejder hos Escape Travel er specialister i rejser til Portugal og vi tør vove den påstand at du hos os finder det største udvalg af rejsemål og hoteller i landet. Her kan du læse om de forskellige typer af rejser vi tilbyder.

Bestil rejsen til Portugal online hos Escapeaway

Du kan allerede nu bestille din rejse til Portugal – eller starte med at blive inspireret – hos Escapeaway, hvor du kan søge efter billige flybilletter med både rute og lavprisfly, og kombinere dem med en række udvalgte hoteller i Portugal med gode anmeldelser. Sørg for at tilmelde dig nyhedsbrevet, så vi kan give dig besked når vi har nye hoteller og rejser til Portugal på programmet.

>> Bestil en billig rejse til Portugal online

Hideaways i Portugal – udvalgte hoteller med charme

Vores bedste, mest charmerende og unikke hoteller har fået betegnelsen “Hideaways”. Et hideaway er et hotel i en særlig kategori, hvor opholdet bliver en del af oplevelsen, og hvor der er kælet for detaljen. Her er anmeldelserne helt i top – sammen med kvaliteten og stilen.

>> Se alle Hideaways i Portugal her

Rejser for grupper til Portugal

Hos Escape Travel skræddersyr vi rejser til Portugal for grupper, og du er velkommen til at kontakte os får et tilbud på en grupperejse hvis i er mere end 10 personer der vil rejse til Portugal. Vi tilbyder også rejser for grupper til andre lande som Frankrig, Italien og Spanien.

>> Læs mere om rejser med Escape Travel