Thailand

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Rejser til Thailand

Ordet ‘drømmerejse’ kommer ret ofte i brug, når man kigger på Thailand som rejsemål. Utrolige strande, et utroligt klima og en utrolig gæstfrihed er bare noget af det, som en rejse til Thailand kan tilbyde.

Thailand kaldes også for ‘smilets land’, og har man først været der, er man ikke i tvivl om hvorfor. Her bydes alle gæster indenfor med et stort smil og ægte glæde, og straks sænker skuldrene sig. Stemningen i Thailand er frem for alt afslappet, og her kan du nyde overdådig luksus til priser, som kun matches få steder i verden.

De eksotiske landskaber i Thailand er den perfekte ramme om en ferie, hvor dagene føles endeløst behagelige, og hvor smukke palmer, kridhvide sandstrande og turkisblå bølger danner farvepaletten til billedet af en perfekt ferie. Når du er i Thailand har du ikke brug for mere.

Bangkok

Thailands travle, kaotiske og pulserende hovedstad Bangkok, kan opleves som en del af din ferie på Thailand, fx. med et par overnatninger når du ankommer til den internationale lufthavn uden for byen, og inden du rejser videre ud til strandferie på en af destinationerne mod syd. Tag toget ind fra Suvarnabhumi lufthavn og spis, bo og rejs i luksus til små penge.

Hua Hin

200km syd for Bangkok ligger den populære kystby Hua Hin, som kan nås med tog på under 4 timer. Hua Hin er børnevenligt og meget varieret, og her trives den thailandske kongedyrkelse, da den royale familie har haft sommerresidens her. Det imponerende sommerslot kan ses fra slotshaven – hvis du er iført sportstøj. Haven er nemlig kun åben for motionister. Er du til golf findes ingen bedre destination i Thailand end Hua Hin.

Koh Samet

Leder du efter definitionen på Paradis, så kommer den lille ø Koh Samet tæt på. En tropisk ø med fred, ro, afslapning og luksus. Øen er så lille at man ikke har anlagt en lufthavn her. I stedet flyver man til Bangkok og bliver transporteret et par timer mod syd i bus + en lille færgetur, og man er fremme ved en af Thailands smukkeste øer.

Koh Samui

Noget længere mod syd i Thailandbugten, finder man den større ferieø Koh Samui, hvor turistindustrien er noget mere veludviklet, og hvor lækre hoteller og charmerende byer kun matches af de smukke strande og den lækre mad. Her flokkes rejsende af alle slags, som snorkler, svømmer, daser, solbader og slapper af til lyden af bugtens stille bølger.

Billige rejser til Thailand med Escapeaway

Hos Escapeaway sammensætter du selv din pakkerejse til Thailand, med valgfri rejsedato og rejselængde. Den smarte søgemaskine gennemsøger nettet efter de billigste flybilletter med rutefly til Thailand, og når du kombinerer flybilletten med et af vores udvalgte hoteller i Thailand med gode anmeldelser, bliver du samtidig sikret af rejsegaranti og pakkerejseloven.

Der er mulighed for afrejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs, til Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok, samt til mindre lufthavne i det sydlige Thailand.

>> Rejs til Thailand med Escapeaway

Hideaways i Thailand – udvalgte hoteller med stil og charme

Vores bedste, mest charmerende og unikke hoteller har fået betegnelsen “Hideaways”. Et hideaway er et hotel i en særlig kategori, hvor opholdet bliver en del af oplevelsen, og hvor der er kælet for detaljen. Her er anmeldelserne helt i top – sammen med kvaliteten og stilen.

>> Hotel i Thailand