USA

Rejser til nære og fjerne rejsemål

Rejser til USA

På oplevelsesfronten har Guds Eget Land så meget at byde på, at det nærmest er uretfærdigt at det hele er samlet i ét land. Fra overdådige nationalparker, over imponerende skylines til enorme bjergkæder. En rejse til USA skal prøves mindst én gang i livet.

Når destinationen hedder USA åbnes der op for en enorm liste af interessante rejsemål. Du kan fx. tage på en forlænget weekend i New York eller et par ugers badeferie i Florida, men ellers er 3 ugers rundrejser en af de foretrukne rejseformer, enten i en lejet bil eller autocamper – eller en ‘RV’, som de kalder den derovre.

Her er det populært at starte i Los Angeles eller San Francisco og opleve både Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite National Park og den ikoniske Highway 1 på turen. Eller hvad med at starte i Seattle og indtage det vilde Pacific Northwest med store vulkaner, hvaler, bjørne og kig ind i Canada?

I nordøst kan man sammensætte en tur, hvor man både oplever Bostons europæiske stil, metropolen New York, hovedstaden Washington DC og skønne Philadelphia på samme tur med relativt kort køreafstand.

New York

Nærmere præsentation er vel i virkeligheden ikke nødvendig, for når man rejser til New York så er det i høj grad for at se steder, som man allerede kender fra film og TV. Ikoniske ‘landmarks’ står i kø, lige fra Frihedsgudinden, over Brooklyn Bridge til Ground Zero, Empire State Building og den enorme bypark Central Park.

Miami

Som et modstykke til business-metropolen mod nord, er Miami mere afslappet, og stærkt inspireret af Caribien og det store, latinske mindretal. Som port til både køreturen til Key West, nationalparken Everglades og naturligvis kilometervis af brede strande langs Atlanterhavet er Miami en klassisk komponent i en vellykket road trip i Florida.

Orlando

På bedste, amerikanske vis har man samlet en række enorme ‘theme parks’ i området sydvest for Orlando – et himmerige for børnefamilien. Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Harry Potter-land og meget andet finder man her, sammen med en række store hoteller og resorts, som danner rammen om en god ferie. Tag på udflugt til Cape Canaveral og mærk rumfartshistorien helt tæt på.

San Francisco

Som en perle på vestkysten ligger San Francisco og kysser med Stillehavets bølger. Fra udsigtspunktet Twin Peaks kan du betragte både de legendariske Cable Cars, fængselsøen Alcatraz, Golden Gate Bridge og Treasure Island, og så er byen som nævnt tidligere et godt udgangspunkt for road trips til Los Angeles, Yosemite, Death Valley, Napa Valley og Las Vegas. Men først når du har oplevet China Town, Fisherman’s Wharf og Lombard Street!

Sådan bbestiller du en rejse til USA med Escapeaway

Hos Escapeaway kan du sammensætte en rejse til USA, som inkluderer flybillet, hotel og billeje eller transfer i én, samlet pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti. Det giver dig det bedste af begge verdener, da vores søgemaskine selv finder nettets billigste priser for dig.

Der er mulighed for afrejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs, til alle større lufthavne i USA, fx. New York, Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago og mange flere.

>> Billig rejse til USA, se priser her

Hideaways i USA – udvalgte hoteller med stil og charme

Vores bedste, mest charmerende og unikke hoteller har fået betegnelsen “Hideaways”. Et hideaway er et hotel i en særlig kategori, hvor opholdet bliver en del af oplevelsen, og hvor der er kælet for detaljen. Her er anmeldelserne helt i top – sammen med kvaliteten og stilen.

>> Se alle Hideaways i USA her